söndag 15 mars 2009

Obehagligt...

I fredags skulle jag egentligen vara hemma och ta de lugnt med de blev ändå att jag åkte med Mathilda till Annina och drack lite öl och sen gick vi till "den glade gris". Det är ett ganska skabbigt ställe men med massa dans och bra musik. Jag och Mathilda rockade så klart dansgolvet som vanligt. vid två tiden kände jag de va dags att dra sig hemåt för på lördagen skulle jag skriva ansökningar till de utbilningar jag nu sökt.

Jag gick mot norreport och de kommer tre killar och börjar snacka med mig, frågar om jag ska mot norreport och jag säger ja. Jag går med dem och vi snackar och de är trevliga. Sen går de in på en tvärgata och jag frågar varför de tar den vägen. De tyckte de va närmare så jag följde med. Så när vi går på den gatan så drar helt plötsligt en av killarna in mig i en gränd/lång portuppgång och trycker upp mig mot väggen medans de andra väntar utanför på gatan. Jag tackar gudarna för min otroliga reaktions förmåga som fick mig att direkt slå/putta bort honom. Jag träffade honom i ansiktet med ena handen och på axeln med andra. Och sprang. Allt vad jag hade tills jag inte såg dem mer. Stannade tog av mig klackarna och sprang till metron i strumporna.

Nu känns det mest obehagligt och jag är glad att det ändå gick så bra.

Igår satt jag med ansökningarna. Idag har jag varit och lämnat in ansökningarna och fikat med Marylyn. Sen åkte jag hem och gick på Rap workshop med Jonathan. Skit kul var det. Fick rappa och dansa. Jonathan va så nöjd så. Sen blev det hemgång i de ändå ganska varma men gråa vädret med en glass i handen:)

Jag svävar lite på moln också. Det är fint.

2 kommentarer:

ems sa...

ÅH vad jag saknar danmark . det är något som slår mig allt oftare !? some day , i'll be back where my heart belongs ! ( buhu )

Anonym sa...

MEN VA SÄGER DU! ÅK HEM OM DOM ÄR SÅ DUMMA!!! USCH USCH PÅ CP DANSKAR